Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа ще

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа ще
Коментари Харесай

Официално: Антъни Джошуа ще се изправи срещу Джарел Милър на 1 юни

Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа ще пази трите си трофеи против американеца Джарел Милър-Голямото бебе на 1 юни в " Медисън Скуер Гардън " в Ню Йорк.
 Дилиън Уайт удрял по-силно от Антъни Джошуа
" На 1 юни се насочвам към Голямата ябълка и възнамерявам да се докосна до културата и да си потегли с по-голяма вкус. Ще се удрям с Джарел Милър в именитата " Медисън Скуер Гардън ". За мен беше чест и благословия да се удрям в някои от най-хубавите арени вкъщи във Англия, освен на “Уембли ”.

Дойде времето да прекося Атлантика и да пазя купите си в тежка категория в Съединени американски щати. Нямам самообладание за новото предизвикателство против добър боксьор, който е брилянтен в приказките преди борбата. Ще бъде трогателен дуел, няма да оставя нищо на шанса, имам проект да победя Милър и да оставя диря ", показа Джошуа пред " Sky Sports ".

Милър има победи над някогашни кандидати за международната купа като Джералд Уошингтън, Мариуш Вах, Йоан Дюапа и Томаш Адамек по пътя си към визитка с 23 победи, от които 20 с нокаут.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР